Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180200

Amistoso (Int., RC) 731180200 Información oficial sobre el partido 731180200 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 5 - 6 Kublyk Alineación oficial del equipo 'Kublyk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Coslada C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Coslada C.F.' en el partido 1 - 0 Kublyk Alineación oficial del equipo 'Kublyk' en el partido
Tiene mucha potra 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Coslada C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Coslada va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Kigwe va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Krzysztof Nowobilski va treure un córner llarg cap al segon pal que en David Kigwe, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Belloso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Teodoro Babeiro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Coslada, David Kigwe, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ignacio Belloso va xutar fora per a Coslada, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Coslada, Guilherme Silva, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Coslada, Anicet Barrull, col·locà la pilota just a les mans d'en Muhterem Angıt. El marcador: 5 - 5.

Kublyk

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kublyk va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Barlet Lera, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El porter de Kublyk va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gaz Qato va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kublyk va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kryemir Kuçi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kublyk van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Flladim Rragami va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kublyk, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Krenim Brozi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 98 (Ocasión de contra por la derecha): Barlet Lera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kublyk que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bledian Januzaj, el jugador de Kublyk va ser expulsat al minut 22.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Kublyk Krenim Brozi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pepe Luis Trueba es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Doğuş Zalal de Kublyk, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pepe Luis Trueba en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Kryemir Kuçi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Kublyk.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Flladim Rragami de Kublyk va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Kublyk Zaimin Kapedani no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pepe Luis Trueba es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.