Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180171

Amistoso (Int.) 731180171 Información oficial sobre el partido 731180171 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido 0 - 0 KGV Leopoldau Alineación oficial del equipo 'KGV Leopoldau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido 2 - 0 KGV Leopoldau Alineación oficial del equipo 'KGV Leopoldau' en el partido
Tiene mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ziocannitos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Unai Jakakortaxarena va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ziocannitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Itzai Lasa va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Davide Maton va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Valèri Oller va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Martí Alboquers va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Simón Martínez del Ziocannitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Unai Jakakortaxarena! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

KGV Leopoldau

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Massimo Dalpasso va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lucio Della Pietra, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Stephan Houmøller va entorpir al marcador d'en Brady Hammer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lucio Della Pietra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stephan Houmøller de KGV L amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.