Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179820

Amistoso (Int.) 731179820 Información oficial sobre el partido 731179820 en Hattrick

01.05.2024 07:00:00

Stormwind Alineación oficial del equipo 'Stormwind' en el partido 2 - 0 HellFreaks Alineación oficial del equipo 'HellFreaks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormwind Alineación oficial del equipo 'Stormwind' en el partido 2 - 0 HellFreaks Alineación oficial del equipo 'HellFreaks' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormwind

Goles Goles

  • 187 Minuto 56 (Gol tiro lejano): En 霍 (Huo) 宽铮 (Kuanzheng) conduïa pel cercle central i, veient a en Vincent Lamour desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Vincent Lamour la va rematar 黄 (Huang) 静杰 (Jingjie) amb una magnífica volea que va fer pujar per a Stormwind el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): El Stormwind se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 2, en 班 (Ban) 世庭 (Shiting) va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Al minut 29 un refús amb el peu d'en Alphonse Bessard va anar a parar als peus del 莫 (Mo) 祥达 (Xiangda) que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Stormwind tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Jigme Ghesar ho va intentar al minut 40 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Stormwind va deixar en bona posició a en 霍 (Huo) 宽铮 (Kuanzheng) per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

HellFreaks

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 鲍 (Bao) 剑国 (Jianguo) es va comportar com un juvenil al minut 24 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HellFreaks va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hayati Uzan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HellFreaks van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hayati Uzan va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Aard Slagmolen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Luis Cubides va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 76, el HellFreaks estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Dyrson Serreiro va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.