Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179742

Amistoso (Int.) 731179742 Información oficial sobre el partido 731179742 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido 2 - 2 Eintracht Neuwindorf Alineación oficial del equipo 'Eintracht Neuwindorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido 6 - 0 Eintracht Neuwindorf Alineación oficial del equipo 'Eintracht Neuwindorf' en el partido
Es un cenizo 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eclipse Fútbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Eclipse va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Valdo Corme va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cris Veríssimo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Eclipse va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jörn Godmar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Eclipse a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antoine Aubier va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Eclipse enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Eclipse per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nemanja Krstić, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Eintracht Neuwindorf

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Andreas Klausner va acabar en una passada genial cap al jugador de Neuwindorf Georg Eller, que va marcar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Neuwindorf era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nikolay Popov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, el Neuwindorf va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Georg Eller s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Timo Ylänkö de Neuwindorf va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Badr NuNu de Neuwindorf es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kerry Rickers de Neuwindorf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.