Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179723

Amistoso (Int., RC) 731179723 Información oficial sobre el partido 731179723 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Berliner Freunde Alineación oficial del equipo 'Berliner Freunde' en el partido 0 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Berliner Freunde Alineación oficial del equipo 'Berliner Freunde' en el partido 1 - 4 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berliner Freunde

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Berliner va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrzej Rytych va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Berliner va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Augustin Hochheim en un 1 contra 1 amb el porter Otto Knabel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Barnabás Pósalaki va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 80 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tobias Wache va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Tobias Wache va estar a punt de marcar al minut 100 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kjetil Helgesen.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martín Miguel Sciavo de Berliner la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 174 Minuto 93 (Gol de penalti): Quan passaven 93 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Racing. En Karim El Wedidi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Patrick Allerding, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan José Manjarín no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Karim El Wedidi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.