Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179627

Amistoso (Int.) 731179627 Información oficial sobre el partido 731179627 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Kombajn Zbożowy Super Bizon Alineación oficial del equipo 'Kombajn Zbożowy Super Bizon' en el partido 1 - 2 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kombajn Zbożowy Super Bizon Alineación oficial del equipo 'Kombajn Zbożowy Super Bizon' en el partido 2 - 1 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kombajn Zbożowy Super Bizon

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): KZSB va agafar avantatge al minut 2 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jacek Piernik fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Óscar Ramírez al minut 10 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomasz Sopyła va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): KZSB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Robert Szczyrek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Óscar Ramírez.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de KZSB la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Robert Szczyrek va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Norbert Pernet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KZSB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Champiñon Power

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fernando Dorregaray per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Bolívar Villa va acabar en una passada genial cap al jugador de Champiñon Fernando Dorregaray, que va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Bolívar Villa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ciro Polesello, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.