Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179600

Amistoso (Int., RC) 731179600 Información oficial sobre el partido 731179600 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

FC Wommelbeek Alineación oficial del equipo 'FC Wommelbeek' en el partido 1 - 2 Olympique de Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Olympique de Lyonnais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Wommelbeek Alineación oficial del equipo 'FC Wommelbeek' en el partido 1 - 1 Olympique de Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Olympique de Lyonnais' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wommelbeek

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Antoni Furgoł de Wommelbeek empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wommelbeek va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Toby Gerards va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Gauderic Poriau va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Wommelbeek va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Andrew Dierickx va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): Friets Grieten de Wommelbeek va intentar batre la porteria rival al minut 115 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaetan Neukermans.

Olympique de Lyonnais

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fridrikas Ardžiūnas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 170 Minuto 106 (Gol de falta): Al minut 106 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Władysław Dudarewicz va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Władysław Dudarewicz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 280 Minuto 112 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Władysław Dudarewicz al minut 112.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Than Moe Naing de Lyon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.