Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179588

Amistoso (Int., RC) 731179588 Información oficial sobre el partido 731179588 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

FC Poesele Alineación oficial del equipo 'FC Poesele' en el partido 4 - 3 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Poesele Alineación oficial del equipo 'FC Poesele' en el partido 3 - 1 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Poesele

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Darwin Grün de Poesele va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Sverre De Haen la va rematar Jeremie Slegers amb una magnífica volea que va fer pujar per a Poesele el 2 - 1.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 68 minuts, Bern Gesquiere va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 2.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a André Domingues de Poesele aconseguir un gol al minut 75 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Jordan Hanus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però Albert Estradé va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

cohetes

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jalal Ounahi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a cohetes.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Pedro Jiménez Mieres va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Jorge Guiliz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El cohetes creava perill des de la dreta al minut 40, però en Jean-Maurice Devisser, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Émilien Bougeard desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Adriano Novoa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.