Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179146

Amistoso (Int.) 731179146 Información oficial sobre el partido 731179146 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

Wehntaler Kickers Alineación oficial del equipo 'Wehntaler Kickers' en el partido 5 - 3 pvanves Alineación oficial del equipo 'pvanves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Wehntaler Kickers Alineación oficial del equipo 'Wehntaler Kickers' en el partido 5 - 0 pvanves Alineación oficial del equipo 'pvanves' en el partido
Tiene un resultado normal 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wehntaler Kickers

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Danijel Ziegler de Wehntaler, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Wehntaler, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Aidan Leighton per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Kaspar Dosen va augmentar l'avantatge de Wehntaler a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Wehntaler va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kaspar Dosen des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Wehntaler va aconseguir el 5 - 2 quan Aidan Leighton va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Patrick Boisnard gairebé va marcar per a Wehntaler des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Amaël Boutaud va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Amaël Boutaud al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Herbert Berthomeaux va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Ciriaco Hildner de Wehntaler va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aidan Leighton de Wehntaler la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pvanves

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): pvanves van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 32, quan Maamar Boumeziane va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 150 Minuto 49 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Buster Cannell va reduir les distàncies per al pvanves amb un bon llançament de falta al minut 49. 3 a 2 quedava al marcador.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Saifeddine Annabi de pvanves va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Buster Cannell va xutar magistralment una falta al minut 20 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Floriant Bourdeaux va marxar per velocitat al minut 37 i va fer una passada de la mort a Yorick Ratier, però aquest va fallar.