Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178802

Amistoso (Int., RC) 731178802 Información oficial sobre el partido 731178802 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

U21 Zermatt Alineación oficial del equipo 'U21 Zermatt' en el partido 4 - 3 Venceremos FC Alineación oficial del equipo 'Venceremos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U21 Zermatt Alineación oficial del equipo 'U21 Zermatt' en el partido 3 - 3 Venceremos FC Alineación oficial del equipo 'Venceremos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U21 Zermatt

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Raúl Grimau va acabar en una passada genial cap al jugador de U21 Zermat Nikoloz Shavlashvili, que va marcar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Passat el minut 73 de joc, Nikoloz Shavlashvili facilitava les coses al U21 Zermat amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 89, en Lenny Wijsmuller del U21 Zermat va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Muscal Kangani que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 2.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Al minut 96 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nikoloz Shavlashvili ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, U21 Zermat es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nikoloz Shavlashvili va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 214 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Nazir Sufyan quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a U21 Zermat! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dimitar Krústev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 106 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 宗太郎 (Sotaro) 高橋 (Takahashi) va fer una magnífica centrada, però la rematada de Raúl Grimau va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikoloz Shavlashvili.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hammad Khan de U21 Zermat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 105, Raúl Grimau de U21 Zermat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Venceremos FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Udo Trinkl donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Max Wasserfahr que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Joachim Offenbächer de Venceremos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Max Wasserfahr, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Venceremos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Valerian Trinkl, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Udo Trinkl sol davant la porteria al minut 102, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 116 (Ocasión por la derecha): Max Wasserfahr va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 118 (Ocasión por el centro): En Friedrich Rudolf Fenzl al minut 118 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Udo Trinkl de Venceremos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.