Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178764

Amistoso (Int.) 731178764 Información oficial sobre el partido 731178764 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

Hansa Kopfsalat Alineación oficial del equipo 'Hansa Kopfsalat' en el partido 2 - 1 Hammelbein sc Alineación oficial del equipo 'Hammelbein sc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hansa Kopfsalat Alineación oficial del equipo 'Hansa Kopfsalat' en el partido 2 - 1 Hammelbein sc Alineación oficial del equipo 'Hammelbein sc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hansa Kopfsalat

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Kopfsalat va posar-se per davant 1 - 0 al minut 29, quan Yanick Horstmann va llançar una pena màxima perfectament.
  • 125 Minuto 79 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Midas Brinkkemper va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 1 al minut 79.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Yanick Horstmann. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Matthieu Chalançon del Kopfsalat ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Otto Alavahtola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kopfsalat, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Mauro Schwarz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Otto Alavahtola va enviar un xut des de 40 metres al minut 85, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Otto Alavahtola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fritz Olsacher va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mosè Verdetti després que el jugador de Kopfsalat li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Hammelbein sc

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Hammelbein va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bryan Vaatstra es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Bruno Roca de Hammelbein amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.