Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178738

Amistoso (Int.) 731178738 Información oficial sobre el partido 731178738 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

Skid Row C.F. Alineación oficial del equipo 'Skid Row C.F.' en el partido 1 - 1 SV Langenstein ALG Alineación oficial del equipo 'SV Langenstein ALG' en el partido
1 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
1 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
60 % Posesión 45' 40 %
60 % Posesión 90' 40 %
Normal Táctica Normal
Skid Row C.F. Alineación oficial del equipo 'Skid Row C.F.' en el partido 1 - 1 SV Langenstein ALG Alineación oficial del equipo 'SV Langenstein ALG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Skid Row C.F. Alineación oficial del equipo 'Skid Row C.F.' en el partido 2 - 1 SV Langenstein ALG Alineación oficial del equipo 'SV Langenstein ALG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skid Row C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 del partit, el jugador Adriano Gambino de Reaction va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Reaction va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roberto Greci ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Reaction va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roberto Greci en un 1 contra 1 amb el porter Armindo 'Portás' Faial, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hektor Juston va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto Greci va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Armindo 'Portás' Faial va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adriano Gambino va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Reaction per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Timon Hannes Gugler, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dölf Baden va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alain Gramm de Reaction va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Larrea de Reaction es va guanyar la targeta groga merescudament.

SV Langenstein ALG

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Langenstein agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Djamel Meghni amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Skander Bentaha va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.