Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178316

Amistoso (Int.) 731178316 Información oficial sobre el partido 731178316 en Hattrick

30.04.2024 21:15:00

FC Shipka Alineación oficial del equipo 'FC Shipka' en el partido 2 - 4 1. Fc Schienbeintritt Alineación oficial del equipo '1. Fc Schienbeintritt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Shipka Alineación oficial del equipo 'FC Shipka' en el partido 1 - 4 1. Fc Schienbeintritt Alineación oficial del equipo '1. Fc Schienbeintritt' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Shipka

Goles Goles

  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 64 minuts de joc, Emil Indzhov, corrent com un esperitat, superà primer Armin Veltz per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Shipka una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Emil Indzhov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petko Vúlkov va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Coen Allaert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Valeri Stoyanov va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 54 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

1. Fc Schienbeintritt

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Renato Buchmann es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gaetano Stagg, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Amadeo Wildisen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Schienbeintritt i marcant el 2 - 3.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Schienbeintritt per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 76. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Eduard Pretro. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gaetano Stagg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Renato Buchmann de Schienbeintritt va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Silvio Caillet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Schienbeintritt va quedar sense poder incrementar el seu marcador.