Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178212

Amistoso (Int.) 731178212 Información oficial sobre el partido 731178212 en Hattrick

01.05.2024 08:15:00

Pink Panther BWT Alineación oficial del equipo 'Pink Panther BWT' en el partido 3 - 6 AC Antologica Alineación oficial del equipo 'AC Antologica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Pink Panther BWT Alineación oficial del equipo 'Pink Panther BWT' en el partido 1 - 7 AC Antologica Alineación oficial del equipo 'AC Antologica' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pink Panther BWT

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el Panther va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miquel Garreta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pekka Kairamo el va rematar Stepan Khirov amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Raül Comalada va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Tom Carlsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Panther.

AC Antologica

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Antologica Franz Lüdders va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 17 de partit va donar a Antologica l'avantatge per 0 - 2. Enzo Laudani en va ser l'anotador.
  • 125 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 2 el va marcar Giovanbattista Bitossi a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 58, quan Giovanbattista Bitossi va posar els visitants Antologica per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Santino Benvegnù de Antologica va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Diego Robustelli de Antologica va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nino Marinacci va augmentar l'avantatge de Antologica a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enzo Laudani.