Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178166

Amistoso (Int.) 731178166 Información oficial sobre el partido 731178166 en Hattrick

30.04.2024 19:25:00

FC Stara Sihot Alineación oficial del equipo 'FC Stara Sihot' en el partido 6 - 4 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Stara Sihot Alineación oficial del equipo 'FC Stara Sihot' en el partido 7 - 3 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Stara Sihot

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Euzebiusz Halemba de Stara va aconseguir igualar el partit al minut 6, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Stara equilibrava els comptes al minut 36 quan en Justas Petokas va transformar una falta en el 2 a 2.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Ľubomír Vercholák s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Albert Kapustík va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ľubomír Vercholák, que no va fallar i va marcar el 4 - 3.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Auguste Esnault va incrementar l'avantatge de Stara amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Stara va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ladislav Kardas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Stara va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Jakub Jaro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Ladislav Kardas va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Stara va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ľubomír Vercholák, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zsigmond Fazekas.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rastislav Letkovský de Stara es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

F.C.Wachyboys

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Franky Delabre de F.C.Wachyboys va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): F.C.Wachyboys va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Piero Demontis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fabian Mohab Ali que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Krasimir Vergov quedar desmarcat i marcar per a F.C.Wachyboys al minut 39. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): F.C.Wachyboys van mostrar una bona compenetració quan al minut 90 van reduir diferències a 6 - 4 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Massimo Madeo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Omar Tameem va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Krisztián Léber va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Massimo Madeo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Krisztián Léber, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Massimo Madeo de F.C.Wachyboys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.