Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177986

Amistoso (Int.) 731177986 Información oficial sobre el partido 731177986 en Hattrick

01.05.2024 23:10:00

Makamba Magic Alineación oficial del equipo 'Makamba Magic' en el partido 1 - 3 Strater 04 Alineación oficial del equipo 'Strater 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Makamba Magic Alineación oficial del equipo 'Makamba Magic' en el partido 1 - 2 Strater 04 Alineación oficial del equipo 'Strater 04' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makamba Magic

Goles Goles

  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 48, en Mateus Sá la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Madhu Date que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Makamba van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Faisel Birdja va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Strater 04

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Juan Uriona va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 3. 0 - 1 per a Strater.
  • 170 Minuto 74 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Juan Uriona al minut 74 va permetre a Strater prendre avantatge per 1 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Petru-Valentin Artenie va augmentar l'avantatge de Strater a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Petru-Valentin Artenie de Strater va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 38 per Juan Uriona va anar a parar a la creueta.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Uriona que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.