Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177611

Amistoso (Int., RC) 731177611 Información oficial sobre el partido 731177611 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

1. FC Wollishofen Alineación oficial del equipo '1. FC Wollishofen' en el partido 1 - 2 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
1. FC Wollishofen Alineación oficial del equipo '1. FC Wollishofen' en el partido 4 - 1 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Wollishofen

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FCW contenien la respiració mentre en Mario Dörendahl s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kai Oppenfeld va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Florian Juster va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCW se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Guillaume Wäger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ferdinand Hinger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillaume Wäger va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Patric Staab va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 96 per blocar una centrada d'en Fausto Meurisse va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCW.
  • 211 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Mario Dörendahl va estar a punt de marcar al minut 106 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kai Oppenfeld de FCW es va emportar una amonestació al minut 97 per provocar un rival.

Blau Weiß Bratmaxe

Goles Goles

  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 70 i semblava que Bratmaxe desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Andrea Muzzu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Passats 98 minuts de partit, Bratmaxe es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Lukas Kilian Schallenberger es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Lukas Kilian Schallenberger va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 71, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Claude Schaufelberger va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Jürgen Settgast va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 81. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lukas Kilian Schallenberger de Bratmaxe es va guanyar la targeta groga merescudament.