Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177483

Amistoso (Int., RC) 731177483 Información oficial sobre el partido 731177483 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 5 - 6 fandechichoune Alineación oficial del equipo 'fandechichoune' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 7 - 3 fandechichoune Alineación oficial del equipo 'fandechichoune' en el partido
Tiene mala suerte 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marquina Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Joža Nenadić va acabar en una passada genial cap al jugador de Marquina Alessandro Pizzolato, que va marcar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a John Ruby de Marquina aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Marquina va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 34 Manel 'Lenders' Nieto-Gobea va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Marquina va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Anselmo Vilar de Barrio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marquina pel centre va donar un gran resultat: el gol de John Ruby va posar el 5 - 2 al marcador.

fandechichoune

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jean-Raphaël Arlot que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Glen Dez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 56, el jugador visitant Willi Rousseau va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, fandechichoune seguien lluitant fins al final. Al minut 59, fruit d'aquests esforços, Jean-Luc Chirol va marcar el 5 - 4 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 66 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alexis Yonnet de fandechichoune marcar el 5 - 5 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rayan Khellaf quedar desmarcat i marcar per a fandechichoune al minut 68. El marcador es va posar aleshores 5 - 6 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alexis Yonnet va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tristan Greff, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Maël Prévost de fandechichoune va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.