Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177418

Amistoso (Int.) 731177418 Información oficial sobre el partido 731177418 en Hattrick

01.05.2024 21:30:00

Soccer Club Hanseatic Gansbaai Alineación oficial del equipo 'Soccer Club Hanseatic Gansbaai' en el partido 6 - 0 KFC Scholman Alineación oficial del equipo 'KFC Scholman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Soccer Club Hanseatic Gansbaai Alineación oficial del equipo 'Soccer Club Hanseatic Gansbaai' en el partido 5 - 0 KFC Scholman Alineación oficial del equipo 'KFC Scholman' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soccer Club Hanseatic Gansbaai

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hanseatic contenien la respiració mentre en Erling Smørdal s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Amb 17 minuts jugats, en Erling Smørdal va augmentar l'avantatge de Hanseatic a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Bertus Kwakkenbos de Hanseatic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Humphrey Levi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Scholman. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alaric Jeudy la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hanseatic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 72.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Hanseatic va augmentar la diferència quan Bertus Kwakkenbos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bambata Bokwe va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matthijs Boldewijn al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nyikadzino Sibanda va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

KFC Scholman

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Winifredo Irles va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bernie van Wolfswinkel va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Winifredo Irles estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Eddo Buitenhek, als 81 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robbie van Bijsterveldt de Scholman va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.