Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177312

Amistoso (Int.) 731177312 Información oficial sobre el partido 731177312 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 3 - 2 F.C. Christiania Alineación oficial del equipo 'F.C. Christiania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido 5 - 1 F.C. Christiania Alineación oficial del equipo 'F.C. Christiania' en el partido
Tiene mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Buris

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Víctor Marín Marín, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Buris se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Després de 66 minuts de partit, Adán Castellote igualava per Buris en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Buris va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 76 Janne Månland va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Buris per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Roberto García de Paredes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Janne Månland va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Víctor Marín Marín va ser clau en la jugada d'atac de Buris al minut 37, quan ell mateix va fer una passada brutal a Roberto García de Paredes, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Buris va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Roberto García de Paredes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Marín Marín de Buris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

F.C. Christiania

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de FCC al minut 30. Higinio Soler va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): En Higinio Soler va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 49. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Higinio Soler quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.