Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177254

Amistoso (Int., RC) 731177254 Información oficial sobre el partido 731177254 en Hattrick

01.05.2024 23:15:00

InterCAN Alineación oficial del equipo 'InterCAN' en el partido 3 - 0 F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
InterCAN Alineación oficial del equipo 'InterCAN' en el partido 1 - 1 F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

InterCAN

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Isleños va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emanuel Collados va sortir per sobre el travesser.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Isleños va gaudir d'un penal a favor al minut 39, però el jugador Jesús Amaro va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Fernando Gallard.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Isleños va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Luis Miñarro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorian Steenbergen de Isleños es va emportar una amonestació al minut 103 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Isleños, Jesús Amaro, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): 沙 (Sa) 如寜 (Runing), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fernando Gallard va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Isleños i 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Isleños Gianfranco Castiglia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Gallard es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): José Luis Miñarro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 0.

F.C. Viking Land

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Luis Fernández ja els havia advertit que el porter contrari, en Joaquín Acevedo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Viking va deixar en bona posició a en Pau Lloverol per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 100 (Ocasión de contra por la derecha): Paco Manzano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Viking que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Sergi Clergue de Viking va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Viking Carlos Montilla, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Joaquín Acevedo. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joaquín Encina va xutar fora per a Viking, el marcador es va quedar igual: 2 - 0, ja es veia a venir!