Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177213

Amistoso (Int.) 731177213 Información oficial sobre el partido 731177213 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Zmãii_Timisoara Alineación oficial del equipo 'Zmãii_Timisoara' en el partido 7 - 2 U.E. Cabanes Alineación oficial del equipo 'U.E. Cabanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Zmãii_Timisoara Alineación oficial del equipo 'Zmãii_Timisoara' en el partido 10 - 0 U.E. Cabanes Alineación oficial del equipo 'U.E. Cabanes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zmãii_Timisoara

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zmãii_Timisoara va ser Moritz Kronen.
  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Thibault Meurice sempre és una garantia. Al minut 15, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Tayyeb Kahrizaki marcar el 2 - 0 per al Zmãii_Timisoara.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Pedro Carreira va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zmãii_Timisoara va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Carreira progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zmãii_Timisoara pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andrew Barrow va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 74 minuts de joc, Thibault Meurice, corrent com un esperitat, superà primer Antonio Luis Navarrete Rubio per velocitat, i després el porter posant el 6 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Zmãii_Timisoara va augmentar la diferència quan Pedro Carreira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrew Barrow de Zmãii_Timisoara va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Esteban Fernández Castrillón al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ovidiu Cotoi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tayyeb Kahrizaki per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Esteban Fernández Castrillón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrew Barrow de Zmãii_Timisoara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.E. Cabanes

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cabanes. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Baltasar Maestre xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Giance arribés a peus de Mauro Soto Martínez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cabanes el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Teofil Padewski va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Noel Leverkrusen quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Jakub Běhal va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Soto Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.