Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177201

Amistoso (Int., RC) 731177201 Información oficial sobre el partido 731177201 en Hattrick

30.04.2024 20:25:00

HUTIVAARA FC Alineación oficial del equipo 'HUTIVAARA FC' en el partido 2 - 3 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HUTIVAARA FC Alineación oficial del equipo 'HUTIVAARA FC' en el partido 2 - 1 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HUTIVAARA FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Alexander Nyfelt va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de HUTIVAARA, Markus Hampaala, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): En Sauli Iso-Oja va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Vilhelm Sundgren es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Vilhelm Sundgren gairebé va marcar per a HUTIVAARA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sauli Iso-Oja va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boran Khun de HUTIVAARA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Archduke's Red Hats

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Filip Georgiţă va significar el 2 - 1 al minut 75.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Vergil Floreşteanu de Archdukes va fer un bon esprint per escapar-se de Jetosh Qemali i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 174 Minuto 106 (Gol de penalti): Al minut 106 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Filip Georgiţă va llençar el penal ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emanuel Pocan de Archdukes es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ion-Adrian Valentin de Archdukes es va guanyar la targeta groga merescudament.