Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731176739

Amistoso (Int., RC) 731176739 Información oficial sobre el partido 731176739 en Hattrick

01.05.2024 08:30:00

Johnnie Walker Alineación oficial del equipo 'Johnnie Walker' en el partido 2 - 1 Rapid Viandel Alineación oficial del equipo 'Rapid Viandel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Johnnie Walker Alineación oficial del equipo 'Johnnie Walker' en el partido 1 - 0 Rapid Viandel Alineación oficial del equipo 'Rapid Viandel' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Johnnie Walker

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Valentin Kondryakov va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Federico Gau la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Valerian Kozhichkin va pentinar un córner cap al segon pal que Wayne Cloke va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vyacheslav Egarmin de JW va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vitaliy Cheptsov.

Rapid Viandel

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 51 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jurie Joekoe.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Viandel va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Stevan Pavićević va desviar el xut final de Hrishi Kottwani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Yonathan Bodi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Johnny Nirmal, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ferdinand Rampertap al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.