Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731176335

Amistoso (Int., RC) 731176335 Información oficial sobre el partido 731176335 en Hattrick

01.05.2024 22:10:00

Marrakech United Alineación oficial del equipo 'Marrakech United' en el partido 2 - 7 RCD de Kyrgy Alineación oficial del equipo 'RCD de Kyrgy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Marrakech United Alineación oficial del equipo 'Marrakech United' en el partido 2 - 9 RCD de Kyrgy Alineación oficial del equipo 'RCD de Kyrgy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marrakech United

Goles Goles

  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Desmond Ross trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Warwick Marriott va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Henrik Sipiczki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marrakech se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

RCD de Kyrgy

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Gino Duval donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 28 minuts, Mosè Gisondi va superar per velocitat Chris Warner per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sammy Kailola de Kyrgy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Omari Makori, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Frederik Bürgerweide va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Kyrgy va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ahmad Omar.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): 程 (Cheng) 子耀 (Ziyao) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 1 - 7 per a Kyrgy.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gino Duval que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Charles Rossignaud de Kyrgy es va guanyar la targeta groga merescudament.