Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731176193

Amistoso (Int., RC) 731176193 Información oficial sobre el partido 731176193 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

FC Hunsrück Höfchen International Alineación oficial del equipo 'FC Hunsrück Höfchen International' en el partido 2 - 4 Immaterial Outfit Alineación oficial del equipo 'Immaterial Outfit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Hunsrück Höfchen International Alineación oficial del equipo 'FC Hunsrück Höfchen International' en el partido 0 - 7 Immaterial Outfit Alineación oficial del equipo 'Immaterial Outfit' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hunsrück Höfchen International

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Luciano Kurtzschenbach de InterHuHö va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Malte Seeholzer sempre és una garantia. Al minut 36, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Nikolaj Fauerby marcar el 2 - 1 per al InterHuHö.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Eike-Matthias Neuffen va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Luciano Kurtzschenbach de InterHuHö va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Immaterial Outfit

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Aleh Ladonia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 49, quan Pancrazio Scarano va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pancrazio Scarano va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Immaterial va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giorgio van Stroe.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Aleh Ladonia va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Immaterial va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Giorgio van Stroe es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Dexter Chopin al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cornelius Tuttlebury. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Pancrazio Scarano va anar a parar a la creueta.