Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731175600

Amistoso (Int., RC) 731175600 Información oficial sobre el partido 731175600 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

U.E. Lekisis Alineación oficial del equipo 'U.E. Lekisis' en el partido 4 - 5 Waikato United FC Alineación oficial del equipo 'Waikato United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.E. Lekisis Alineación oficial del equipo 'U.E. Lekisis' en el partido 1 - 4 Waikato United FC Alineación oficial del equipo 'Waikato United FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Lekisis

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Patrik Démusz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lekisis es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Lekisis va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Azam Jaffar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 111 Minuto 104 (Gol por el centro): Al minut 104, Azam Jaffar va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marcu Vâlciu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Dasí de Lekisis es va emportar una amonestació al minut 99 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Azam Jaffar de Lekisis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 彭 (Peng) 若云 (Ruoyun) en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Lekisis Mislav Prusnik va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Lekisis Kornél Csíkvári, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 彭 (Peng) 若云 (Ruoyun). El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Lekisis Matyáš Wasserbauer va intentar enganyar 彭 (Peng) 若云 (Ruoyun) amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Lekisis, Ferran Dasí, col·locà la pilota just a les mans d'en 彭 (Peng) 若云 (Ruoyun). El marcador: 4 - 5.

Waikato United FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors de Waikato no defallien en cap moment. Producte d'això, en Epigmenio Arias va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Mario Valentín Lessman va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Waikato prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Mario Valentín Lessman.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 5 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alin Belicza va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Adolfo Igola el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Homer Webster va encarar al porter al 9, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Franco Martín Varallo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Rafael Beltrán Pedreira sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Franco Martín Varallo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Hayden Bommarito va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 92, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giuseppe Mezzetti va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Hayden Bommarito de Waikato va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Franco Martín Varallo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Waikato, Alin Belicza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Benjámin Konstantin va xutar fora per a Waikato, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!