Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731175350

Amistoso (Int., RC) 731175350 Información oficial sobre el partido 731175350 en Hattrick

01.05.2024 04:00:00

Silver Fox FC Alineación oficial del equipo 'Silver Fox FC' en el partido 0 - 3 Atletico Nacibus Alineación oficial del equipo 'Atletico Nacibus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silver Fox FC Alineación oficial del equipo 'Silver Fox FC' en el partido 0 - 3 Atletico Nacibus Alineación oficial del equipo 'Atletico Nacibus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silver Fox FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Silver va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fouad Mrad, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Atletico Nacibus

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Atletico va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jenaro Larrabazter, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Félix Villacián que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Christoph Bielmann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atletico.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Bonifácio Boas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Félix Villacián va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Félix Villacián que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Chris Blackburn quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jenaro Larrabazter. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Christoph Bielmann va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Christoph Bielmann quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Forrest Quach, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Olímpio Louredo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Belcourt.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jenaro Larrabazter de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.