Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731175182

Amistoso (Int., RC) 731175182 Información oficial sobre el partido 731175182 en Hattrick

01.05.2024 20:15:00

Caprica Tornado FC Alineación oficial del equipo 'Caprica Tornado FC' en el partido 4 - 1 Sparta Spandau Alineación oficial del equipo 'Sparta Spandau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caprica Tornado FC Alineación oficial del equipo 'Caprica Tornado FC' en el partido 2 - 0 Sparta Spandau Alineación oficial del equipo 'Sparta Spandau' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caprica Tornado FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Christopher Dempsey va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 106 (Ocasión de falta): Amb 106 minuts disputats, Eduardo Ruipérez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Hugo Psihoda va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Caprica, Ed MacCathail, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Caprica Pericle Boccadoro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hugo Psihoda. El marcador continuava 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Giuseppe Poldelmengo de Caprica va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Christopher Dempsey de Caprica, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hugo Psihoda en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Sparta Spandau

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mathias Bachmann va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gert Schwertl la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aleksandar Volkmann, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spandau va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bernhard Schaukal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Spandau van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Bernhard Schaukal des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Spandau que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aleksandar Volkmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gert Schwertl de Spandau es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Wilbert Krones de Spandau va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tobias Nah va xutar fora per a Spandau, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Spandau, Gordon Pazulla, col·locà la pilota just a les mans d'en Nicolay Johnsen. El marcador: 3 - 1.