Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731175127

Amistoso (Int., RC) 731175127 Información oficial sobre el partido 731175127 en Hattrick

02.05.2024 02:15:00

MGR sports Alineación oficial del equipo 'MGR sports ' en el partido 1 - 3 Madridista Locos Alineación oficial del equipo 'Madridista Locos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MGR sports Alineación oficial del equipo 'MGR sports ' en el partido 1 - 0 Madridista Locos Alineación oficial del equipo 'Madridista Locos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MGR sports

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Boris Fradiletti va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.

Madridista Locos

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Kevin Colletti és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Àngel Seguer perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Madridista el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Àngel Seguer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Madridista va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mario Magrin, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Madridista va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Álvaro Ereinozaga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 33 minuts, el Madridista va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Arild Gullsvåg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Bartolomé de Madridista va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.