Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174660

Amistoso (Int.) 731174660 Información oficial sobre el partido 731174660 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 3 - 3 The Immortal Warriors - Party Animals Alineación oficial del equipo 'The Immortal Warriors - Party Animals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 8 - 1 The Immortal Warriors - Party Animals Alineación oficial del equipo 'The Immortal Warriors - Party Animals' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaGran

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): VilaGran va reduir el marcador al minut 37 a 1 - 3 quan Enrique Aguado va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de VilaGran van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Enrique Aguado en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Passat el minut 68 de joc, Hélder Carro facilitava les coses al VilaGran amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabino Quiñoá.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Jaime Vargas-Maldonado de VilaGran va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Immortal Warriors - Party Animals

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Immortal va ser finalitzada des de l'esquerra per Win Paing Soe al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Immortal per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 17. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Boris Sušický. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Boris Sušický de Immortal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wilmer Ruiz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Berk Bäuerlein va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Boris Sušický, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adham Aslan de Immortal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Win Paing Soe de Immortal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.