Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174579

Amistoso (Int.) 731174579 Información oficial sobre el partido 731174579 en Hattrick

01.05.2024 16:00:00

Tutti Stringendo Alineación oficial del equipo 'Tutti Stringendo' en el partido 3 - 3 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tutti Stringendo Alineación oficial del equipo 'Tutti Stringendo' en el partido 2 - 4 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 64,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tutti Stringendo

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Strykerne s'esgargamellaven dempeus per esperonar Odd Wefring que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 104 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Gino Gottarelli va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Strykerne equilibrava la balança al minut 69. En Gino Gottarelli, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Björn Ulfsson hauria d'haver estat gol al minut 16 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pelle Johansson va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 30 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pål Gunnar Knutsen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Einar Thorsrud va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Roy Lindebjerg era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 73. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Strykerne va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ola Jørstad, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Axon Wanderers FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejandro Ardisana quedar desmarcat i marcar per a Axon al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Axon es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ryszard Ziębicki es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Hans Sonnleitner va augmentar l'avantatge de Axon a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ryszard Ziębicki que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.