Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174495

Amistoso (Int.) 731174495 Información oficial sobre el partido 731174495 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

GAIS Internationel Alineación oficial del equipo 'GAIS Internationel' en el partido 1 - 6 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GAIS Internationel Alineación oficial del equipo 'GAIS Internationel' en el partido 0 - 4 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GAIS Internationel

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Yiannis Tsakas trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 5 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elishama Kahana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

VALENCIA C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Reece Masterson quedar desmarcat i marcar per a VCF al minut 36. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Gesuele Angioni de VCF va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a VCF augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ermanno Valt es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de VCF eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 49, Moisés Ocaña va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 4.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcos Verdugo, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): VCF va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 6, quan Gonzalo Ithurbide va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Gesuele Angioni va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Orionas Fanariadis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gonzalo Ithurbide va servir per deixar enrere el gegant Elishama Kahana al minut 47, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el VCF va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marcos Verdugo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Ermanno Valt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 91 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. VCF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gesuele Angioni.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Matarredona de VCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.