Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174453

Amistoso (Int.) 731174453 Información oficial sobre el partido 731174453 en Hattrick

01.05.2024 06:15:00

Meteorismo F.C. Alineación oficial del equipo 'Meteorismo F.C.' en el partido 5 - 0 Usta Street Kingz Alineación oficial del equipo 'Usta Street Kingz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meteorismo F.C. Alineación oficial del equipo 'Meteorismo F.C.' en el partido 2 - 0 Usta Street Kingz Alineación oficial del equipo 'Usta Street Kingz' en el partido
Tiene bastante suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meteorismo F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Faisal Hadi de Meteorismo aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Faisal Hadi va incrementar l'avantatge de Meteorismo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Faisal Hadi va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 43 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Conraad Rigollet va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jafri Chishti la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Faisal Hadi va augmentar la diferència de Meteorismo a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ferreira Joos va marxar de Giggino Virco en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Meteorismo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Soren De Becker no va ser aprofitada per en Faisal Hadi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Raf Veneberg de Meteorismo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Usta Street Kingz

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Flavien Jehanno ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.