Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174446

Amistoso (Int.) 731174446 Información oficial sobre el partido 731174446 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

FC Groen Wit Alineación oficial del equipo 'FC Groen Wit' en el partido 2 - 2 The Scarkes Alineación oficial del equipo 'The Scarkes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Groen Wit Alineación oficial del equipo 'FC Groen Wit' en el partido 0 - 1 The Scarkes Alineación oficial del equipo 'The Scarkes' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Groen Wit

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 31. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jukka Grönroos va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 114 Minuto 88 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 88. Stijn Eerdekens, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Riku Vainikka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Simavi Adıgün es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): FCGroenWit van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Stijn Eerdekens no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Otto Jaquet de FCGroenWit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The Scarkes

Goles Goles

  • 190 Minuto 23 (Gol de falta): En Patrick Simma va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mario Maruzzo la va rematar Peace Marfo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Scarkes el 1 - 2.