Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174384

Amistoso (Int.) 731174384 Información oficial sobre el partido 731174384 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 5 - 1 Yerevan Stars Alineación oficial del equipo 'Yerevan Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 5 - 0 Yerevan Stars Alineación oficial del equipo 'Yerevan Stars' en el partido
Tiene un resultado normal 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bereschit FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Bereschit s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Lantz Aulestia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Bereschit va augmentar la diferència quan Georg Gillesberger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Lantz Aulestia va augmentar l'avantatge de Bereschit a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Bereschit va aconseguir el 4 - 0 quan Eduard Maench va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Bereschit va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Genís Quintanilla des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Lantz Aulestia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lantz Aulestia va rematar alt.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Albentosa Josep, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Yerevan Stars

Goles Goles

  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrique Viguera no va poder aturar Ararat Orbelyan de Yerevan, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 80 el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sarkis Varmyan va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mugur Lehene rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yerevan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Artour Kazanjyan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Yerevan, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ararat Orbelyan va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bo van Dorpel de Yerevan va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ararat Orbelyan que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.