Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731174199

Amistoso (Int.) 731174199 Información oficial sobre el partido 731174199 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

Skybridge Adventure Alineación oficial del equipo 'Skybridge Adventure' en el partido 2 - 0 daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Skybridge Adventure Alineación oficial del equipo 'Skybridge Adventure' en el partido 2 - 0 daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skybridge Adventure

Goles Goles

  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 44, en Minel Praja del Skybridge va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a John Barnes que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Skybridge va obtenir un penal al minut 70, que va llançar a la perfecció Håkan Kindbrant. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, José Isidoro Baptista arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Skybridge va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Håkan Kindbrant en un 1 contra 1 amb el porter Claudio Prandi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Skybridge per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Minel Praja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Skybridge per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Håkan Kindbrant va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

daroca f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Daroca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de István Mézga va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Teofilo Escorza estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Carlos Rey-Martínez, als 44 minuts, va fallar per ben poc.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ivan Danailov va deixar a Arthur Roussel assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nils-Olof Josefsson de Daroca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.