Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731173844

Amistoso (Int.) 731173844 Información oficial sobre el partido 731173844 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Atlético Galponcito F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Galponcito F.C.' en el partido 0 - 5 FC Verfehlt 00 Alineación oficial del equipo 'FC Verfehlt 00' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Galponcito F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Galponcito F.C.' en el partido 0 - 2 FC Verfehlt 00 Alineación oficial del equipo 'FC Verfehlt 00' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Galponcito F.C.

Goles Goles

  • 125 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Dorin-Alexandru Ciulavu, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 5 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Francisco Sotés era fer passades de llarga distància. Al minut 55 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Diego Delage però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Honorino Mena va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): AGFC van sortir al contraatac al minut 74, però Jaume Ramon Alenyà va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Armand Bantulà de AGFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Verfehlt 00

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Falco von Bassewitz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Verfehlt va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Ivo Probošt va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Carlos Catón des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Patrick Scheffs de Verfehlt va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Verfehlt va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Patrick Scheffs va quedar-se sol davant el porter Felipe Cobanillas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Verfehlt a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Arne Bergsvik va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arne Bergsvik al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Dilio Viel de Verfehlt va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Catón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.