Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731173804

Amistoso (Int.) 731173804 Información oficial sobre el partido 731173804 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 1 - 3 PiratArica FC Alineación oficial del equipo 'PiratArica FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 0 - 2 PiratArica FC Alineación oficial del equipo 'PiratArica FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delgadito plantar CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Óscar Bazo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

PiratArica FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PTARICA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mikołaj Staszak va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Wibbe Kats, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PTARICA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Tórrez es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Roberto Ricciatti va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hj Kefli bin Amir va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mikołaj Staszak va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Hj Kefli bin Amir, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PTARICA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Piero Meucher al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Piero Meucher de PTARICA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Roberto Marty de PTARICA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.