Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731173346

Amistoso (Int.) 731173346 Información oficial sobre el partido 731173346 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

Fanta Doggers Alineación oficial del equipo 'Fanta Doggers' en el partido 1 - 3 VSC Normannen Alineación oficial del equipo 'VSC Normannen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanta Doggers Alineación oficial del equipo 'Fanta Doggers' en el partido 1 - 2 VSC Normannen Alineación oficial del equipo 'VSC Normannen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanta Doggers

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Ben Lutringer facilitava les coses al Doggers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Sotiris Kostis va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Roel Dana de Doggers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.

VSC Normannen

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Assem Abd El Azeem va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): En Assem Abd El Azeem va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 42. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Assem Abd El Azeem va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 1 - 3 per a Normannen.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Bryan Le Borgne quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Mykhailo Mikitin va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Assem Abd El Azeem que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Normannen va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Carles Nogueres va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.