Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731172854

Amistoso (Int.) 731172854 Información oficial sobre el partido 731172854 en Hattrick

02.05.2024 00:00:00

New Golden Boys United Alineación oficial del equipo 'New Golden Boys United' en el partido 0 - 2 SV 90 Brüssow Alineación oficial del equipo 'SV 90 Brüssow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Golden Boys United Alineación oficial del equipo 'New Golden Boys United' en el partido 1 - 1 SV 90 Brüssow Alineación oficial del equipo 'SV 90 Brüssow' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,5 % 45,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Golden Boys United

SV 90 Brüssow

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Brüssow agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Klaus Farthofer amb mestria.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Brüssow augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hinrik Schock es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 17, el Brüssow estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Cedric Tilschner va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Klaus Farthofer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Brüssow que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eliot Arnstädt de Brüssow la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Andre Baartz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.