Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731172210

Amistoso (Int., RC) 731172210 Información oficial sobre el partido 731172210 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

Zulinho Team Alineación oficial del equipo 'Zulinho Team' en el partido 3 - 2 Escuadrón de Acero Alineación oficial del equipo 'Escuadrón de Acero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Zulinho Team Alineación oficial del equipo 'Zulinho Team' en el partido 5 - 1 Escuadrón de Acero Alineación oficial del equipo 'Escuadrón de Acero' en el partido
Tiene mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zulinho Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivo Rosenbaum, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Zulinho se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mikuláš Bartoněk es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Martin Palík ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Zulinho es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Ladislav Vondrka es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jiří Písař va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63 en Ladislav Vondrka va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Escuadrón de Acero

Goles Goles

  • 154 Minuto 37 (Gol de penalti): El jugador de Escuadrón Jesús Lazo va anotar des dels 11 metres al minut 37, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zulinho. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Edgardo Martí la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Escuadrón es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Escuadrón van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Vara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Edgardo Martí va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vladimír Fialka va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felipe Serrano estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Quílez Croses, als 89 minuts, va fallar per ben poc.