Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731171204

Amistoso 731171204 Información oficial sobre el partido 731171204 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

UDT Alineación oficial del equipo 'UDT' en el partido 0 - 3 Atl. Imperial Sport Alineación oficial del equipo 'Atl. Imperial Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDT Alineación oficial del equipo 'UDT' en el partido 1 - 1 Atl. Imperial Sport Alineación oficial del equipo 'Atl. Imperial Sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,9 % 9,3 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDT

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Siro Iturrebaso no va ser aprofitada per en Sergio Vuelta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Atl. Imperial Sport

Goles Goles

  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Ernesto Robledo Villa s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Martín Gabás, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Imperial va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Charles 'Fast Foot' Mtambo.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jermaine 'Magic' Soetosenojo va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Imperial que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Shamgar 'The Engineer' Sternbach, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Okke Plancke va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Isaac Guimera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Imperial quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Martín Gabás va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Imperial va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Okke Plancke, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Imperial, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Hank 'The Glove' ó hUiginn va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.