Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731170551

Amistoso 731170551 Información oficial sobre el partido 731170551 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

luchos Alineación oficial del equipo 'luchos' en el partido 0 - 5 Mawen FC Alineación oficial del equipo 'Mawen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
luchos Alineación oficial del equipo 'luchos' en el partido 0 - 4 Mawen FC Alineación oficial del equipo 'Mawen FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luchos

Mawen FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roberto Paronetto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mawen.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, Mawen va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Stojan Tacer, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rodrigo Estramiana de Mawen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 23 de partit.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cees Jan van der Helst va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Roberto Paronetto de Mawen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Benito 'El Chamito' La Cruz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Roberto Paronetto de Mawen va fallar un penal al minut 42. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cees Jan van der Helst de Mawen va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Txema Pérez Garzón que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jim Humpage de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pjotr van Grunsven després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Jiménez va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el Mawen va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pjotr van Grunsven s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Pjotr van Grunsven de Mawen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.