Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731169445

Amistoso 731169445 Información oficial sobre el partido 731169445 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Club Atlético Balona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Balona' en el partido 5 - 0 Tiniebla Alineación oficial del equipo 'Tiniebla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atlético Balona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Balona' en el partido 4 - 0 Tiniebla Alineación oficial del equipo 'Tiniebla' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Balona

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Lolo Rameez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlético.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Arieltz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaume Viusà va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mauro Ferrándiz arribés a peus de Pablo Osorio, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atlético el 4 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Atlético va aconseguir el 5 - 0 quan Andoni Gareca va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Castellblanch al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lolo Rameez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Juan Arieltz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Javier Ubilla va sortir molt desviat al minut 56.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andoni Gareca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hugo Mar Zueros no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Irisarri estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Andoni Gareca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Castellblanch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Andoni Gareca de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Ferrándiz de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tiniebla

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 61 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Carlos Álvarez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Oriol Solans de Tiniebla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Otger Sanabra de Tiniebla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jakobe Lekueder de Tiniebla es va guanyar la targeta groga merescudament.