Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731169185

Amistoso 731169185 Información oficial sobre el partido 731169185 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

FC Cracks 88 Alineación oficial del equipo 'FC Cracks 88' en el partido 3 - 4 krisis returns Alineación oficial del equipo 'krisis returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Cracks 88 Alineación oficial del equipo 'FC Cracks 88' en el partido 6 - 1 krisis returns Alineación oficial del equipo 'krisis returns' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cracks 88

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Bengt Polzer va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mendiño Callobre, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Passat el minut 83 de joc, Enrique Palma facilitava les coses al Cracks amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Cracks va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Szymon Kołupajło va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Nazario Abuín no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Cracks va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Szymon Kołupajło ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Ernest Òdena va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Cracks va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bengt Polzer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manu Valdivia.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Cracks van sortir al contraatac al minut 78, però Ernest Òdena va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Marc Barbena de Cracks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

krisis returns

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cracks. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ferenc Veres la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del returns es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 39.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Ferenc Veres entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al returns, un peu providencial d'en Damien Chamoulaud va situar el 1-2 al panell digital.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sylvain van Halst va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del returns va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sassi Shiry, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Eriberto Konan de returns, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!