Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168943

Amistoso 731168943 Información oficial sobre el partido 731168943 en Hattrick

01.05.2024 19:30:00

BK Bollhav Alineación oficial del equipo 'BK Bollhav' en el partido 3 - 1 Svenstorps FC Alineación oficial del equipo 'Svenstorps FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BK Bollhav Alineación oficial del equipo 'BK Bollhav' en el partido 1 - 1 Svenstorps FC Alineación oficial del equipo 'Svenstorps FC' en el partido
Tiene suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BK Bollhav

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bollhav contenien la respiració mentre en Farid Kas-Shamoun s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Bollhav va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vincenzo Vergnasco des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bollhav a 3 - 1. Axel Alexandersson va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Ali Fuat Gümen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Bollhav ho intentava per la dreta per mitjà de Farid Kas-Shamoun, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bollhav van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Peter Holsjö, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Farid Kas-Shamoun de Bollhav va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Svenstorps FC

Goles Goles

  • 150 Minuto 87 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 87 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Ulf Ångén, que va passar per sota les cames del porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Job Sommarblad de Svenstorps es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.