Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168677

Amistoso (RC) 731168677 Información oficial sobre el partido 731168677 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Naturales de Albacete Alineación oficial del equipo 'Naturales de Albacete' en el partido 0 - 3 Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Naturales de Albacete Alineación oficial del equipo 'Naturales de Albacete' en el partido 2 - 3 Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naturales de Albacete

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Abdelwakil Rafai de Naturales va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Naturales va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pablo Romero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Maurilio Zoccola va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelwakil Rafai de Naturales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Plajax Ath.

Goles Goles

  • 136 Minuto 11 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Óscar Velunza s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Shadreck Munemo, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Plajax, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jacinto Navarro va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a Plajax l'avantatge per 0 - 3. Czesław Ferdyn en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Czesław Ferdyn. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jacek Krześlak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrique Urquiola, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Plajax quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carlos Enrique Lugo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.