Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168218

Amistoso (Int.) 731168218 Información oficial sobre el partido 731168218 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Raków Częstochowa R K S Alineación oficial del equipo 'Raków Częstochowa R K S' en el partido 5 - 0 FC Almayate Alineación oficial del equipo 'FC Almayate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Raków Częstochowa R K S Alineación oficial del equipo 'Raków Częstochowa R K S' en el partido 8 - 0 FC Almayate Alineación oficial del equipo 'FC Almayate' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raków Częstochowa R K S

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Częstochowa prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Erik Agledal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Rysiek Bilik va augmentar l'avantatge de Częstochowa a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Agnar Heggøy va incrementar l'avantatge de Częstochowa amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Częstochowa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jacek Joński va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Częstochowa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Agnar Heggøy des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Częstochowa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Erik Agledal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Częstochowa va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Bronisław Jaskot va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 71 podia haver acabat en gol, però Magno Clemente Pedre va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rysiek Bilik. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC Almayate

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Rodríguez.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 贾 (Jia) 英明 (Yingming) de Almayate va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.