Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168129

Amistoso (Int., RC) 731168129 Información oficial sobre el partido 731168129 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 3 - 1 BSG Chemie Griesheim Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie Griesheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 5 - 0 BSG Chemie Griesheim Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie Griesheim' en el partido
Tiene mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amanatidis de setubal

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): amanatidis va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Arsèni Ferrater va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): amanatidis va augmentar la diferència quan Arsèni Ferrater no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Antoíño Crestelo de amanatidis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, Arsèni Ferrater gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Maximino Rañal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Andi Arginao quasi marca en una jugada assajada de córner que Maximino Rañal havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nelson Labayen Aranzabe, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

BSG Chemie Griesheim

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 51, el jugador visitant Daniel Sánchez va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Griesheim van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 4 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Daniel Sánchez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.